Kita en Lennox in gesprek met… de buurvrouw!

Wat hoor ik daar? Kijk eens aan! Dat is een airedale mevrouw!

Hallo! Ik ben Kita, een airedaledame. Hoe heet jij? Anna! Ah, dan ben jij mijn ver-weg-vriendinnetje van het tokkelding van het vrouwtje! Maar nu ben je dan dichtbij. Leuk! En jij bent ook een airedaledame. Dat had mijn vrouwtje al verteld voor we naar dit Twisterdinges kwamen. Wat zeg je? Twisterhof? Oh, sorry! Twisterhof dus. Ik zal het onthouden.

Lennox, kom eens? Dit is Anna, onze buurvrouw-airedale-dame!

Hé, Anna, waar ben je nu? Achter Lennox aan. Ja, ik weet het: mijn opa Lennox is best een charmant en knap heerschap, maar daarom moet je nog niet grommen tegen mij, mevrouw Anna!

Voilà, die Anna is over haar oren verliefd op Lennox… Tja, vakantieliefde… 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s