Kita op… street-art-pad…

Niet naar het tokkelding? Gaan we niet naar boven? Neen dus, we gaan naar het station, zegt het vrouwtje. Ha, naar de winkel met de meneer met de snoepjes? Een krant kopen of een brief laten wegen? Neen, we gaan een brood kopen bij Panos, zegt het vrouwtje.

Is dat al het station? Neen, vrouwtje, je loopt verkeerd. Aan deze lichten moeten we naar de andere kant. Even flink tegentrekken.

Kita, hier. Niet trekken. We gaan een foto maken van die streetart! Dat is knap gedaan!

Wat gaat ze doen? Ha, ze neemt het blinkend doosje uit haar tas. Plikplokken dus! Zeg dat dan! Mij? Geen interesse, dit gras ruikt interessant! Oei, ik moet volgen… Nog meer plaatjes. Toch eerst snuffelen!  Zal er maar eens flink bij gaan zitten en staan. Ginder is het wel interessant: een jogger met een hond! Ze zien mij niet. 😦

Ah bon, we gaan verder! Neen toch! Vrouwtje, moet dat nu echt? Tussen al die fietsen? Bah! Waarom maken ze ginder niet ook een pad voor honden met baasjes die stappen? Levensgevaarlijk hier: rijdende fietsen aan de éne kant, dun paadje tussen al die fietsen aan de andere kant. Gggrrrr.

Kom, Kita! Volg!

Jaja, het is al goed, ik kom. Misschien zien we de meneer van de winkel met papier en flesjes toch wel en krijg ik een snoepje! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s