Repetitie voor… circusact!

Ha, daar is Truco met zijn vriendinnetje – hoe heet die hondendame ook alweer? Ha, en het baasje van Truco is er ook! Dan valt er meestal wat te beleven. Die loopt met ons of gooit stokken of… hij eet een banaan en dan kan ik de schil pikken. 🙂

Wat staat er vandaag op het programma? Zie nu, iedereen klimt in de boom. Hola, daar moet ik bij zijn. Het baasje van Truco zegt dat we in de boom mogen, netjes naast elkaar en gaan zitten. Kijk, met drie. En nu een pootje geven? Neen, dat lukt niet zo! 😦

Maar Truco en ik willen wel verder oefenen! Kijk eens. Wij staan hoog in de boom, netjes naast elkaar! En nu een kusje geven aan het baasje van Truco! Dat kan ik wel! Truco ook! Wij zijn een flink stel circusartiesten, hé! Wanneer oefenen we weer?

Baasje van Truco, mag het vrouwtje als ze straks tokkelt op het tokkelding het filmpje ook laten zien aan de fans?
Yes, het mag! Dat is leuk! 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s