Na regen komt… waterballet!

Hoor ik het wel goed? Twijfelt het vrouwtje of we wel naar de speelwei gaan vanavond? Het baasje zegt dat het er wel onder water zal staan, na dat onweer! Wafwafwaf!

Koest, Kita!

Zo’n beetje water kan toch geen kwaad? Oef, we draaien de straat naar de wei in. Dat is al dat! Ja, het vrouwtje gaat naar de poort. Hoera! Ja, zeg, het is echt wel nat! Wat een grote plas, zelfs hier aan de poort. Niet erg. Aha, we zijn binnen. Raprap zitten voor ze zich bedenkt!

Vrij!

Wegwezen! 🙂 Wat zegt ze? Nu al naar huis want er is niemand om mee te spelen en ik heb al een klein half uur gelopen en gesnuffeld? Wafwafwaf! Kijk daar dan! Er komt nog een hond binnen. Even blijven staan. Die ken ik niet… Maar hij is wel snel, amaai! Hij kan rennen! Bijna even snel als Ernie, de Ier! Ha, hij is een Galgo en komt van Spanje! Hé, nog een Spaanse vriend!
Hey, Jet, speel je mee? Lopen? Ja, hoor! En nu in het water? Ja, leuke wei hier, hé! Wat zegt het vrouwtje van Jet? Het lijkt wel een waterballet? Ja, ik ben een airedale-dame, hé, ik ken wat van ballet! 🙂
Euheuh, vrouwtje, wat is ballet? Nog een hondje?
Wat zegt het vrouwtje, gaan we nu naar huis? Ja, ben wel beetje moe van al dat watergedoe!

Ggggrrrrrrr, vrouwtje, ik droog zo ook wel! Ik hoef echt niet in die handdoek gedraaid te worden! Gggrrrrr.

Kita, sta stil! Koest!

Grr, ieeeepffff. 😉

Altijd het laatste woord willen, hé! Een airedale-dame met veel praat, ja! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s