Yes!… Weer nieuwe vriendjes, Spaanse!

Soms wil het vrouwtje ook ’s avonds nog naar de speelwei gaan! Yippie! Dan zijn er andere vriendjes dan ’s morgens. Dat is ook leuk. Zie je wel: wat zeg ik nu net? Ik zie het al.
Het duurt hier zo lang! Ginder lopen de andere maatjes al! Oei, vergeten! Ik moet eerst zitten voor het vrouwtje de leiband losmaakt en ‘Vrij’ zegt. Gauw zitten!

Kita, vrij!

Wegwezen voor ze van gedacht verandert om één of andere reden. Gauw even langs dat tafeltje passeren! Ligt er iets interessant?

AF!!!

Oh, daar heb je haar weer, ze zag het! Het vrouwtje ziet veel te veel! Wegwezen!

Hallo, ik ben Kita! En ik wil spelen! Wat zegt zijn baasje? Spaanse honden? Puli en Léon. Dat is fijn: we worden hier wel een internationaal stel… Iers, Spaans, Japans… Dat is zoals in dat andere l@nd van het vrouwtje, daar zijn nog veel meer ‘nationalidinges’ (of zoiets), zegt het vrouwtje altijd.
Het baasje van Puli heeft een grote basketbal: keihard! Het vrouwtje wil wel even met me sjotten: yippie! Vrouwtje, deze bal doet niet pppffffffftttttttttt, heb jij ook zo ééntje?

Oh, zwarte Puli is wel een mooi heerschap. Wil hij niet spelen? Wat kunstjes uithalen… 😉 Net gearriveerde bruine Buba en Léon spelen ook…

Kom Kita, hier! Tijd om naar huis te gaan!

Nu al? Jammer! Zal nu toch maar gehoorzamen, deze keer, ben wel beetje moe ook…. 😉

Flinke Kita! Misschien komt het ooit nog in orde met onze terriër… 😉

Hallo!!!!! Airedale terriër!!!! 😉


    • Hoi Anna en Twister! Het duurt niet lang meer en dan kom ik, zegt het vrouwtje! Nog even wachten, zegt ze. Mijn huisje is nog niet plat… dus we vertrekken nog niet… En ja, joepie, spelen wil ik altijd! 🙂 Tot gauw! Pootje van Kita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s