Kita, Patti… en de bal… en toen…

Hoera! Het vrouwtje neemt de bloemetjestas met de grote bal mee naar de wei! Gitte is er ook al! En een mevrouw met wel vijf honden: grote en kleine. De mevrouw gooit met een balletje en ik ben de snelste! Hebbes! Oei, dat is blijkbaar niet goed want ik moet het balletje naar het vrouwtje brengen! Ha neen! Ik loop wel 5 keer voorbij, hahaha! 🙂 Even laten zien dat ik een koppige terriër ben als ik wil. Kijk, nu zwaait het vrouwtje met mijn grote bal! Toch maar gauw ruilen! 😉

Hoera! Leuk! Lopen. Dag meneertje van tien maanden oud! Hoe heet jij? Patti? Ja, jij mag met mijn bal spelen! We zullen allebei wat trekken en lopen en spelen. Leuk, hé?! Ffffffffffffffffffftttttttttttttttttttt. Wat is dat? Ik kijk even naar het vrouwtje: ze hoort het ook!

Een gaatje in de bal!

Wat zegt ze? Snap het niet! Spelen maar rustig verder. Dit is wel grappig: nu hebben we twee stukken! Haha! En de bal kunnen we nu veel beter pakken, hé, Patti! Komaan, joh!

Patti is naar huis nu. En het vrouwtje wil dat ik de goed-pak-bal naar haar breng! Daar heb ik geen zin in, ik blijf rustig ronddollen. Aaaai, het baasje is in de buurt en die zegt LOS! Oké, oké. En liggen ook? Eventjes,… ja hoor! Aaaai. Weeral liggen! Oké, oké…
De bal gaat in de bloemetjeszak. 😦 
Oh, maar daar is Ernie!!! 🙂 Dat is nog beter! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s