Grote opruimactie… én IK help!

Wat is dat allemaal? Ik lig hier heerlijk in mijn bench, opa Lennox snurkt in zijn mand en nu begint het vrouwtje kabaal te maken. Ze loopt  altijd maar over en weer met spullen. Opruimen, zegt ze. Wie is opruimen? Ken ik niet! Lege dozen? En ik krijg er geen? Iefgrrieieiefgggr.

Koest, Kita! Ik ruim op, die dozen zijn voor oud papier!

Papier! Dat ken ik wel. 😉 Mag ik niet aankomen, weet ik ook. Er ploft nogal wat in de dozen. Pfff, nu gaat een grote plastic zak open. Vééééééél groter dan de zakjes van het rolletje voor op straat… ;-). Er verdwijnt vanalles in de zak! Het vrouwtje zegt iets over een stomme tas voor flessen: er past geen enkele fles in… niet moeilijk dat je dat dan gratis ergens bij krijgt… of zoiets, zegt ze. Ik snap het niet helemaal! De zak gaat de zak in! Wat jammer! Mag ik er niet mee spelen? Zoals met een doos? Ieieffgggrrr. Waf!

Ja, Kita, dat is nog eens een idee!

De zak komt terug uit de zak! 🙂 Hoera! Daar mag ik dan straks misschien toch mee spelen! Zie je wel: we gaan naar beneden en de zak gaat mee!

Zit, Kita! Liggen! Goed zo! Kijk! Spelen, maar!

Ik ben voor opruimacties! Ik maak er grondig werk van! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s