Noorden en … schoonheid…

Leuk! Weer een nieuw vriendinnetje in de speelwei! Als de boekentas thuis is bij ’t vrouwtje, zijn er veel boekentassen thuis, denk ik. Er komen dan veel hondjes naar de wei. Jaja, baasjes en vrouwtjes ook! 😉

Dus weer een nieuw vriendinnetje: een mooi en slank dametje, nog een beetje een puppy: 7 maanden. Ze heet Yumi. Wat zegt haar baasje? Dat is een Japans woord? Dat is haar roepnaam? Dat ken ik: Kita is mijn roepnaam. Als het vrouwtje Kita roept, moet ik onmiddellijk komen! Niet dat ik dat altijd doe… ;-), maar meestal best wel, weet ik al! Wat zegt ze nog, mijn vrouwtje? Kita is ook mijn offi-watte-naam? Stamboomnaam? Yumi niet? Snap er weer niks van… zal maar gaan rennen met Yumi… die is wel heel erg snel! 🙂
Maar deze schoonheid lust ook gras, net als ik! Haha! Dat vindt haar baasje niet zo goed… Dat baasje lijkt al even koppig als mijn vrouwtje! 😉

Nu nog even natte pootjes. Vrouwtje kan er mee lachen… Yumi-baasje ook? Ik twijfel! 😦

Kita! Kom hier, we gaan naar huis!

Jaja, hier ben ik al! Wafwaf! Meteen mooi zitten ook. Is er nog zo’n lekker snoepje? Zie je dat, Yumi, zo moet dat, als je je roepnaam hoort! 😉

Flinke Kita… vandaag! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s