Zondag… Summer in the city!

Geen buienradar vandaag! Tiens, tiens, hoe komt dat nu zo? 😉

Hoera, ik mag met de baasjes mee naar Linkeroever! Leuk: op het terras krijg ik dan een kauwbeentje, dat is fijn. Onder de tafel liggen vind ik niet leuk: ik wil er naast! Dan kan ik die chocolade-opa-broer van opa Lennox zien en de meneer die ginder zit en… Als ik alles zie, kan ik braaf zijn! 🙂

En dan gaan we wandelen. De baasjes plikplokken! Het vrouwtje zegt dat die toeristische plaatjes zijn voor de buitenlandse fans en de fans in het buitenland. Weeral iets met ‘land’, nog één dat buiten is ook! Dat met de boeken is dan weer binnen. Ik snap er niks van!

Wat ik wel snap, is dat we ook nog naar het park naar de eendjes gaan kijken! Vandaag geen uren, zegt het vrouwtje! Ben verwittigd, zegt ze!

En vanavond een partijtje voetbal in de wei met het baasje, met Lennox en het vrouwtje! Waaaauw, het was zondag vandaag! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s