Dinsdag… snoepjeswinkel!!!

Net thuis van de speelwei en we vertrekken alweer? Later wordt het te warm, zegt het vrouwtje! Wat doet ze nu? Terug naar de speelwei? Ik snap er echt niks van. Jaja, naar de speelwei: daar is de poort!

Neen, Kita, hier! Niet trekken! Volg!

Euh, het vrouwtje gaat naast de speelwei. Waarom? We blijven netjes op het fietspad, zegt ze. Ik kijk dikwijls naar het vrouwtje, want hier gaan we onder een grooooote brug, euh, wat is dat hier allemaal!

Daar achter het gras is de Ring, Kita!

Nog meer fietspad, nog meer grote auto’s en nog meer bruggen! Honden, honden! Wat is dat? Het is hier wel lekker fris want overal ook bomen! En naast het fietspad snuffelgras, maar ik moet volgen!
Aha, hier zijn we in een straat met een tram! Maar we gaan naar de andere kant! En dan een poort door, op een parking.
We gaan hier ook binnen! Oh, maar nu zie ik het! En ik ruik het! Dit is een snoepjeswinkel. Het vrouwtje vraagt aan de kassa-mevrouw of ik mee binnen mag. Natuurlijk, zegt die. Zo’n mooie hond! Ha, ze kennen er hier duidelijk wat van… 🙂
Het vrouwtje vraagt aan een meneer waar mijn nieuwe eten staat. Die meneer vraagt mijn naam! Wel, val nu om, zijn hond heet ook Kita maar is 2 maanden jonger dan ik. Veel vriendelijke mensen die mij allemaal willen aaien. Vandaag blijf ik flink op mijn vier pootjes, ik spring niet op. Het vrouwtje is heel tevreden! 🙂

Aan de kassa krijg ik twee snoepjes. Ik ga mooi zitten en geef zelfs een pootje en huppel dan flink mee buiten met het vrouwtje!

Kita, je verbaast me! Het komt nog goed met die airedale-deugniet! 😉

Wafwafwaf!! 😉

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s