Woensdag… werkdag!

Wat zegt ze, mijn vrouwtje? Het kan gezond zijn voor ’t beestje, maar het is geen zicht? Hola, hola: ja, ik ben gezond, ja en ik ben wel mooi om te zien! Dat zeggen toch veel mensen die we op straat ontmoeten? Oh, ze bedoelt dat rode beestje, Moby Dick!

Een goudvis, Kita, een goudvis!

Ik snap het al, het wordt een werkdag vandaag! Eerst dat spul leegmaken en uitwassen. Dat maakt heel veel lawaai als het vrouwtje in de steentjes roert! Maar het is wel leuk!
En nu? Mag ik nog helpen? Jaja! Daar komt Pluisje! Pluisje gaat over alle meubelen en ook over mijn snoet als ik te dicht ga om te kijken! Maar Pluisje is zooooooo schattig, ik wil er altijd in bijten! Dat mag niet, dat weet ik al lang, maar ik wil het toch altijd goed zien!
En nu een ander tafelkleed? Ha, de fruitkom moet even uit de weg. Oh, ze is leeg! 😦
Plantjes verpotten? Wat zit er in deze zak? Ben achter ’t hoekje, vrouwtje ziet me niet! Grondig bekijken!

Kita! Af!!

Dikke pech… Niet alles kunnen besnuffelen. En nu geraniums gieten? Oké! kijk, een spinnetje! Dat zal ik pakken, vrouwtje! 😉

Nu heb ik echt wel rust verdiend… mijn oogjes vallen toe… zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s