Speelwei-vedette van de dag?… Lucien!

Het is hier rustig. Alleen Gitte en ik zijn in de speelwei, én onze vrouwtjes natuurlijk. Ha, daar is Sammy. En wat zegt haar vrouwtje? Komt Lucien ook? Maar met de fiets? Hahahaha, een fietsende hond? 😉 Ah, hij mag rustig in een fietskar liggen… 🙂 En zijn vrouwtje fietst!

Jaja, daar is de kleine Lucien! Wat een klein hondje nog. Voorzichtig zijn, zeggen alle vrouwtjes, Lucien is nog een pup! Zeg, ik ben wel een Airedale-dame, hé, ik weet dat wel! Oei, Gitte doet een beetje hevig precies… ik zal maar even opzij gaan… en met de andere hondjes spelen. Seffens zal ik ook wel eens dag zeggen tegen kleine lieve Lucien.

Hij staat best zijn mannetje, Lucien. Hij is slim, voor de veiligheid gaat ie maar veel op zijn rug liggen. Voor wie die hondentaal niet snapt, dat betekent: ik geef me over, mij geen pijn doen… even rustig!
Hé, Lucien, ik ben Kita. Zal ik ook je vriendinnetje worden? Grobber was een dikke vriend, jij ook?
We spelen hier met veel, hé, zie je dat? En als de vrouwtjes niet kijken, leer ik je mollen vangen… dat mag eigenlijk niet, daarom!

Wat? Moet ik mee naar huis? Aaaiaai, het vrouwtje zal weer moeten gaan tokkelen! 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s