Reis?… Wat is dat nu weer?

Wat gebeurt er toch allemaal? Mijn huisje van in ’t bureau van de baasjes wordt toegevouwen. En Lennox is ook niet meer thuis! En grote tassen in de gang. Ik snap er niks van.

Vrouwtje gaat nog een stevig ontbijt maken, zegt ze. En ik krijg niks! Zeg eens! Ggggrrrr. Vrouwtje gaat even weg uit de keuken. Ha!!! Heel snel zijn. Het staat helemaal achteraan op ’t aanrecht. Denkt ze dan echt dat ik er niet bij kan?

Kita!!!!!!! Wat deed je nu? Twee hele eieren pikken en opeten en de hele doos stuk! Foei! Stoute Kita. Nu ga je zeker wagenziek worden tijdens de reis!

Reis? Wat is dat? Zal maar trieste kop trekken. Helpt misschien wel…
Zie je wel, daar is het gareeltje al en ik mag mee in de auto. 🙂 Moet eerst een piepklein snoepje opeten, voor toeristen of zoiets… En we gaan ver rijden want het vrouwtje komt naast mij zitten!

Wat een gedoe! Rijden, stoppen, plassen, drinken, rijden… ohlalala!
Baasjes sakkeren een beetje! Maar niet op mij deze keer! 🙂 Wel op al die rijen auto’s hier. Parijs? Is dat een hond? Ik zie er geen! En nu ook veel minder auto’s.

En nu gaat mijn opgevouwen huisje mee naar een héééél groot huis. Met een vriendelijke mevrouw, dat wel. De baasjes vouwen mijn huisje open in een kamer met een bed? En waar is ’t bureau??? Ik mag wat rondsnuffelen en moet dan bed in, zegt het vrouwtje. Eerst neemt ze het blinkend doosje nog…

Kita, in de bench! Flinke meid! Mooie dodo!

Hihi, de baasjes ook in bed! En zie daar! Een rechthoekig ding met vanalles dat beweegt en het vrouwtje moet zelfs niet tokkelen, oh, er is ook geen tokkelding! 😦
Ben moe! …..zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s