Een jaar geleden?… Eerste terraske gedaan!

Rustig slapen is hier soms een probleem! Het vrouwtje tokkelt er weer op los… ‘mails’ of zoiets, hoorde ik haar zeggen. En dan ‘blog’… Toch niet weer een nieuwe hond? In de wei komen er veel nieuwe honden nu het beter weer is. Die van daarnet was geen leuke…

Kijk, daar is dat kleine hondje weer op het rechthoekig vlak, zo zwart van ’t vuil als maar kan… Wat zegt ze? Eerste keer mee naar terras? Ze praat weer over mij, denk ik. Jaja…

Kita, een jaar geleden gingen we naar Moskou ;-), terrasje doen! Toen was je nog klein, amaai. En nog zo’n zwart snoetje. Maar je kon wel al grijnzen!!

Ondertussen ken ik alles van “terrasjes doen”… vooral de lekkere kauwbeentjes en de dutjes en de andere hondjes die er soms ook komen! Leuk, leuk, waffffwoefff. Maar ik moet wel mooi stilliggen of de baasjes worden boos… dat is natuurlijk soms minder leuk, maar ja… Wat zegt ze? Veel foto’s? Schattig?
Zal ik haar volgende keer eens zeggen als ze boos wordt: ik ben schattig, weet je nog? Maar de hondentaalkennis van ’t vrouwtje is nog niet echt groot… ik vrees dat ze dat niet gaat begrijpen… ze zal grommen:

Altijd ’t laatste woord willen, hé, terriër-dame?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s