Een nieuwe vriend!… Mano!

Vanmorgen slapen de baasjes wel lang: ik kan het zien vanuit mijn huisje in het heel grote huis. Aha, nu mag ik er uit! Haphap en dan naar buiten! Een fikse wandeling met het vrouwtje. Ik mag mee gaan ontbijten ook, moet wel netjes onder de tafel liggen… beetje moeilijk, er is veel te zien! 🙂

Weer de auto in! Weer rijden, stoppen, plassen, drinken, rijden… zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz… Maar nu zijn we er, ik moet wakker worden, zegt het vrouwtje. En ik hop uit de auto als ze het zegt. Even zitten en rondkijken: een lieve mevrouw, een grote (aaiaai) opa-hond, een vriendelijke meneer, een grote tuin, het gaat hier naar boven en naar beneden… hoe groot hier… ik kan heel ver zien… Nu rechtspringen en naar de mevrouw hollen! Ze kent mijn naam, sapristie! Maar ze is nog minder goed in hondentaal dan mijn vrouwtje. Oei, mijn baasjes praten nu ook zo raar met de mevrouw en de meneer!

Ah, ja, het vrouwtje heeft uitgelegd dat we bij de Franse vriendin van ’t vrouwtje gaan logeren. Dat zal hier zijn! Ik snap het! Oh, en die opa-hond is dan de vriend van Lennox. Wat zei Lennox nu weer? Hoe heet hij? Mano! Ja, zo was het: Mano. Het baasje kent hem ook! 😉

Dag Mano! Mag ik met je spelen? Ja? Dat is leuk! Jaja, ik vraag het wel aan de baasjes of ik met je mee mag gaan hollen in de wei! Komt wel in orde, maar nog even wachten, vrees ik. Het vrouwtje heeft zo haar eigen willetje, zij beslist…! 😉

Kom Kita, mee naar binnen. Stop met spelen. We gaan pas straks hollen!

Wat heb ik je nu gezegd! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s