Een jaar geleden?… Mijn aankomst!

Een jaar geleden! Wat gaat tijd snel…

Wat zegt ze nu weer, mijn vrouwtje? Ze tokkelt weer en tovert weer hondjes te voorschijn op het rechthoekig ding. Wie is toch dat kleine zwarte hondje met een beetje bruin? Wat een piepklein grut.

Dat ben jij, Kita! Dat zijn foto’s van je eerste dag hier! Je woog toen amper 4 kilo!

Hihihiggggrrrr, wat zegt ze nu? Ikke? Ah nee! Mijn snuit is bruin, niet zwart! Soms ziet het vrouwtje het toch echt niet goed, denk ik zo: wafwaf! Kijk nu toch: ikke? Onder een stoel? Nu lig ik in mijn bench, maar ik zal je seffens beneden wel eens laten zien dat ik niet onder een stoel pas! Ha, maar naast de verwarming, dat kan ik wel! Ben ik het dan toch? pfff…

…zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz…

    • Heb het gevraagd aan opa Lennox! Opa Lennox heeft eerst bij een ander baasje gewoond en toen moest hij daar weg, ocharme. Hij kwam terecht in een asiel en toen… Toen had hij heel veel geluk, zegt hij. Hij zegt dat het baasje en ’t vrouwtje hem daar zijn komen redden. Toen was hij al drie jaar en een maand oud. Hij zegt dat het wel even wennen was, want hij moest toen plots gehoorzamen en aan de leiband lopen. Dat kende hij allemaal niet. En nu is opa Lennox al meer dan tien jaar hier bij ’t baasje en ’t vrouwtje. Dat is veel langer dan ik, hé! Hij zegt dat ik veel geluk heb dat ik niet eerst naar een ander baasje moest! Dat mij die ellende bespaard is. Ik weet wel niet wat ellende is, hé! En dat gehoorzamen, ja, dat moest ik ook leren. Dat is moeilijk voor mij. Dus, Rob en Stan, geen foto’s van baby Lennox. Het vrouwtje zegt dat ze eens zal zoeken naar plaatjes van de 3 jaar oude Lennox… Toen had hij nog geen grijze haren, zegt opa Lennox!
      Dag Rob en Stan, tot volgende keer! Poot en likje van Kita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s