Op bezoek… in de ‘koekenstad’!

Kom, Kita, we vertrekken!

Nu? Weeral?  Ja, zeg, ik wil wel dutten na ’t spelen in de wei. Nee, dus! Gareeltje aan en op pad! Met de tram! En ver! Heb maar 4 keer gepiept in de tram, vrouwtje vindt dat vier keer te veel! Maar het papiertje lag net iets te ver: ze snapt het nooit, hé! Wil altijd maar haar zinnetje: geen papiertjes oppikken!
Neen, vrouwtje, op de roltrap wil ik niet! Trekken dus naar de gewone trap… anders geraken we niet uit de metro! Waar gaan we heen? Een schoolpoort? Oh, neen, niet nog een hondenschool, zucht. Geen hond te zien! 🙂 Wel een meneer met een zwart doosje: hij plikplokt ook, maar zonder geluid! 😉
Oh, en wat een lieve mevrouw! Dat is de mevrouw die af en toe iets tegen me zegt op het rechthoekig ding bij ’t vrouwtje! Dat leest ze dan voor! Oh, veel knuffels! Nog meer knuffels, uit alle landen… 🙂

Moeten we nu al vertrekken? Korte pauze hebben ze hier! Lange wandeling over de Meir: hier was ik al. Wat zegt die meneer? Ja, natuurlijk ben ik een airedale! Hoor ik het goed? Jaja, hij heeft ook een airedale, als ik het goed snap. Het vrouwtje mag foto’s zien.

Eindelijk rust: terrasje op de Groenplaats, lekker in het lentezonnetje… Ook weer terug met de tram. Niet piepen dus… dan maar languit in de gang liggen: ze moeten toch merken dat ik er ook ben. 😉 Vrouwtje vindt dat precies maar niks…
Nu langs ons park! Haha, hier ken ik het! 🙂

PS: 1 van de plikplokplaatjes is een antinachtmerriepil voor een fan, zegt het vrouwtje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s