De haren vliegen in ’t rond!

Zo, we stevenen weer op de hondenspeelwei af. Dat ik dat op mijn oude dag mag meemaken. Al houd ik mij, bij al dat jong geweld daar, wat afzijdig. Van mijn leeftijdgenoten zijn er niet veel meer over, helaas… Hé, wat is dat daar in de verte? Er hangen er twee in elkaar! Druk en luid geblaf: dat klinkt niet echt meer als spelen… Twee van die jonge grietjes zijn elkaars ogen aan het uitkrabben en “haartje pluk” aan het doen, denk ik.

Ik zal maar gauw aan de andere kant wat aan de boord gaan snuffelen. Al lijkt het ergste zo te horen wel weer voorbij. De commotie is trouwens bij de Dames Bazinnen aanzienlijk groter dan… Wel, verrek, ’t is ons Kita die met die schattige choco rasgenoot van mij in de clinch is gegaan! Daar komt ons Kita wat rond me drentelen. “Wat had die, zeg! We hebben anders nooit ruzie!” Tja, meisje, zo gaat dat in ’t leven. Het trekt wel weer bij.

Kijk, daar lopen ze alweer speels naar elkaar toe. Die jonge grietjes, ik zal er nooit het fijne van begrijpen, hé. Van oudere teven trouwens ook niet, en met kleine keffertjes weet ik ook al niet zo goed hoe ik me best gedraag… Geef mij maar een forse reu die zijn tanden laat zien! Ons Kita is blijkbaar al van haar schrik bekomen, en de Bazin ook. De Baas staat er allemaal wat ontspannen bij te glimlachen. Bekijk het maar, ik ga verder rondsnuffelen. (Lennox)

Ons Kita en choco...

 

 

 

 

 

 

 

 

... als dikke speelvriendinnetjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s