Nieuw hondenspel?… Touwtrekken!

Het was me wat vanmorgen, ik ben er nog moe van! Heb al wel een dutje gedaan, maar toch… Nu zit het vrouwtje weer vlijtig te tokkelen op dat tokkelding en er beweegt allerlei op de rechthoek voor haar neus! Zie! Zie! Zieieieieie! Dat ben ik! En Truco, en Gitte, en Sammy…

Jaja, veel viervoeters in de wei vandaag en evenveel tweepoters… tja, wat wil je! Zonder tweepoters geraken we niet hier. 🙂 Mooi weer ook! Het vrouwtje van Gitte had iets speciaals bij: een rode bal met rode staart. Daar wilden we natuurlijk allemaal mee spelen. Toen begon het feestje! Trekken en trekken en trekken… maar niemand loste! Gelukkig was de rode staart heel sterk. Ook een beetje klein… met vier tegelijkertijd was nogal lastig, dus wisselden we wat af.

Zie, zie, zie… daar is de rode staart op dat rechthoekig ding! En wij ook! OOOOoooh, nu zijn we weer weg! Daaag… zzzzzzzzzzzzz…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s