Hoe? Wat?… Nieuw?

De deurbel gaat! Tiens, die Lennox blaft niet? Ik ook niet dan.

Een grote platte kartonnen doos komt binnen, met het vrouwtje erachteraan. Onmiddellijk even mijn tanden inzetten. Aaai, mag natuurlijk (nog) niet: ik had het kunnen weten! Het vrouwtje begint meteen de doos open te snijden. Zegt ze nu echt dat er iets inzit voor mij? Een nieuw vetbed?
Klinkt lekker, ben benieuwd. Duurt wel lang, zit veel van dat plakkend lint op. Niet alle lint er al af doen, he, vrouwtje, ik vind dat ook leuk om aan te trekken! Zal al helpen, zie. Hap en trek!

Kita, stop! Los! Af!

Zeg ‘es, ik mag hier ook niks! Het is toch voor mij? Aha, de doos gaat open! Er komt iets wit uit, en ook grijs en er staan hondenpootjes op. Ooooh, wat jammer, dat is niet om te eten! Dat ziet eruit als het andere dekentje in mijn mand. Zie je wel. Het andere dekentje gaat uit mijn mand en naar de ‘was’. Wie is dat hondje dat mijn deken krijgt? Mijn mand gaat toch niet ook naar ‘was’? Neen, blijkbaar niet. Nieuwe ding komt in mijn mand. Bah, dat stinkt! Eruit dat ding!

Kita! Los!!! Dit nieuwe vetbed moet in de mand en jij nu ook. Nestje! Zit!

Als ze maar niet denkt dat ik dit leuk vind?! En wat zegt ze nu nog? In het nestje boven ook??? Een grijs? Bah! Oh, ik krijg een kauwbeentje als ik mooi ga liggen op ’t nieuwe spul? Dat is een goeie deal! Mmmmmmmmmmmmmmmmm, valt toch nog allemaal mee!

Hola, een groooooote doos...

Bah! Stinkt! Eruit dat ding!

Als ze maar niet denkt dat ik dit leuk vind...

Goeie deal!!! Mmmmmmmmm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s