Joepie… Worteltjesdag!

Hola, hela! Daar kraakt plastiek. Dat moet ik van dichterbij gaan bekijken. Zie je wel: er komen oranje stokken uit met veel groen! Dat ken ik! Het is eetbaar. Waf! Lennox en ik krijgen daar soms een stukje van. Lennox is niet thuis, hij is buiten met het baasje… Aaai, zou ik dan wel iets krijgen? Of moet ik wachten, zoals met de bokes? Dan zegt het vrouwtje: wachten op Lennox.
Netjes gaan zitten dan maar, helpt soms wel. 🙂 Ze draait naar mij met zo’n stok in haar hand! Yes, snel!

Kijk eens, Kita! Een wortel! Zit! Pootje!

Jaja, direct doen, geen risico’s nemen. 😉 Daar komt de oranje stok! Hoera! Weg ermee! Smullen nu…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s