Wij willen wel weer in de wei!

Aha, Baas draait vandaag niet linksaf, verder het park in, maar rechtsaf, in de richting van… de hondenspeelwei! Daar kom ik niet meer zo vaak, maar vandaag heb ik dus prijs. Leuk! Snel mijn drolletje deponeren en hop, daar gaan we. “Ho, ho, Lennox, rustig! Anders sleep je altijd met lange poten achterop en nu trek je vooruit dat het een lieve lust is!” Als ik jou was, zou ik daar dan maar de gepaste conclusies uit trekken, hé, Baas! Welaan, Berchemse roedelmeute: here I come, alive and kicking, stronger than ever!

Daar heb je ons Kita. Die is druk in de weer met een hondje van haar leeftijd dat ik niet ken. O, en daar ligt… euh… shit, hoe heet hij nu ook alweer?!? Ik zou het wel duizend keer zeggen! Kom ik er toch niet op, zeker? Tja, de leeftijd… Die chocola, ook een labrador, is zowat even oud als ik, maar hij legt het wel handig aan boord, moet ik zeggen: hij ligt maar wat te gapen, terwijl zijn Bazin met die van ons rondwandelt. Slim bekeken! En die Spikkel, die wil wel wat rennen, maar ik moet eerst nog de boordjes afsnuffelen.

Zo, ik ben rond. Oei, er zijn er intussen een paar weg, blijkbaar. Ons Kita is nu in de weer met een spierwitte van haar leeftijd: Sammy, als ik me dat goed herinner. Daar heb ik eerder al ‘ns leuk mee gerend. Wil je nog eens? Jawel, hoor! En daar komt Gitte als een dragonder de wei op gestormd. Wat is die groot geworden, zeg! En Sienna, nog een chocolaatje en ook al van de generatie van ons Kita, is er nu ook. Wat ruikt die lekker! Nu ja, je weet wel… Zou ik… Erop…? Op mijn leeftijd? “Lennox!!!” Nee dus. Pff, ik ben toch gecastreerd… (Lennox)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s