Deze zaterdag?… Shoppen!

Wat nu weer? ’t Vrouwtje neemt het gareeltje van Lennox! Hola, zeg, daar verzuip ik wel in, hé! Grrr, mieeeefggr. Het mijne is wel te klein, het doet mijn pootje bovenaan pijn, maar dit is ’t ook niet! Zal eens schudden en het laten zien. Helpt niet… moet het toch aanhouden, bah! En de auto in!

Holalalala, hier ken ik het! Dit is de snoepjeswinkel! En ik mag mee! Neen, hier liggen de snoepjes niet. Even flink vooruit trekken. Weg wijzen aan ’t vrouwtje en ’t baasje: ginder liggen de bulle pezen!! Ik ruik ze al.

Kita, hou op. Hier en zit!

Valt tegen! Wat doet ze nu, het vrouwtje? Ze kijkt naar gareeltjes… ha zo, misschien moet ik dat van Lennox toch niet aanhouden. Even zitten.
Oooohhhh, kijk nu daar! Mijn spiegelbeeld komt eraan, maar met laaaaaaaaang haar, lijkt wel rasta-kapsel. Die madame airedale moet hoognodig getrimd worden. Wafwafwoef. En dat piepkleine zwarte hondje erbij … schattig, ik wil spelen. wafwaf. Mag natuurlijk niet in de winkel… 😦
En de baasjes maar praten. Tiens, die andere airedale komt niet van ’t Asbroek, hoor ik. Is wel een vinnig geval, pfffgrrwaf, moet af en toe achteruit! Ze is ook al zes jaar. Héwel, waar is dat blinkend doosje van ’t vrouwtje nu, om te plikplokken? Het steekt in haar handtas, ik weet het! Ze vergeet het… wat jammer…

Kita, zit stil. We passen een nieuw gareeltje!

Ja, dat vind ik ook: dat blauwe is best! En ’t mooist! En mijn pootje doet nu geen pijn! 🙂
Nu dan naar de snoepjes?

Mooi, hé?

Mannequin Kita op pad...

Nee, ik wil niet stilzitten... einde mannequin-shoot!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s