Een jaar geleden?… Kraambezoek!

’t Vrouwtje zit weer aan het tokkelding. Ze zegt dat ik stil moet zijn want dat ze bezig is. Ze kijkt foto’s. Foto’s van een jaar geleden… Ja, ik zie het, het beweegt op die grote rechthoek voor haar neus. Wat zegt ze? Album? Aaai, wat moet ik nu doen? Zit, liggen, pootje, stil, high five, blijf, terug, volg, hier, koest… …  Album? Snap het niet, dus ik doe niks. Lig stilletjes in de bench. Schijnt wel goed te zijn. 🙂

Kijk toch hoe schattig! Toen waren we op kraambezoek bij dat kleine grut. Wat een dotjes! Schattig!

Snap er geen bot van! Dotjes? Grut? Kraambezoek? Ha, … schattig! Dat ben ik, dat zegt ze soms tegen mij, het vrouwtje! Piep, piep, ik ben hier! Schattig is hier! GGrrr.

Stil, Kita! Koest! Ik maak een album over jou!

Oké, oké, stil en koest snap ik. Foert met album, ik knaag wat aan mijn mergpijp…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s