Vakantie?… Wie is dat?

Deze week hoorde ik altijd maar weer: vakantie. Als dat een nieuw hondje is, dan heb ik het nog niet gezien. Afwachten maar.

Wat ik wel zag: deze week was het vrouwtje heel veel thuis. En haar boekentas ook. (Die staat in mijn weg als ik wil rondsnuffelen in ’t bureau van de baasjes – niet dat dat veel mag, oh, nee.)
Als het vrouwtje veel thuis is, doen we allemaal rare dingen: zoals bijvoorbeeld vanmiddag! De meisjespuppy van ’t vrouwtje was er bij ’t middageten. ’t Vrouwtje en zij stonden altijd maar te praten bij ’t eten klaarmaken. Vrouwtje zei niks tegen mij vandaag terwijl ze bezig was! Ggggrrrr, pfief, mmmiepf. Ik kreeg zelfs geen stukje tomaat! grrr.

En na het eten? Toen gingen het vrouwtje en ik mee in de auto van de meisjespuppy ! Mocht wel mee op de achterbank, oefff! Ik ben niet dol op koffers, daar word ik zeker ziek. Leuk autootje, wel smallere achterbank: ik lijk daar heel groot! 🙂 Ik zag meisjespuppy lachen en toch zag ik ook haar haar vanachter en niet haar snuit. Heel raar allemaal.

Gelukkig was nadien alles weer normaal: ’t vrouwtje en ik kwamen te voet terug, langs de speelwei! 🙂 En ik kreeg eten: de brokken van altijd, oef! Lekker! De andere rare dingen vertel ik morgen wel… ben moe nu… zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz…

Mee in het autootje van de meisjespuppy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s