Ocharme!… Spoekie is heel ziek!

Amaai! Niet te doen! Zus van ’t vrouwtje is in alle staten. Ook de vedette en de andere jongenspuppy’s! Wat is er dan? Spoekie is heel ziek, al meer dan een week. Wie is Spoekie? Beetje domme vraag… dat is de hond van Zus van ’t vrouwtje. (Schipperke) Hond? Hondje. Spoekie is veel kleiner dan ik! 😉

Dus Spoekie is ziek, heel ziek. 😦  Aan haar oogje. Een dikke bult en ze ziet nog alleen met het goeie oog. En ze zal moeten geopereerd worden, zegt Zus van ’t vrouwtje. Aaaai, daar weet ik wel wat van… miserie: hemdje dragen, niet naar de speelwei voor hééééél lang… Voor dat oogje zal een hemdje niet nodig zijn of wel? Dat weet ik niet…

Spoekie is ook een salonhond, net als ik ;-). Ze ligt ook graag onder een dekentje…

@Spoekie:
Hey, Spoek, keep cool en genees goed, hé!! Met likjes van mij erbij! 🙂 (En laat Zus van mijn vrouwtje, dat is dus jouw vrouwtje, dat oog goed verzorgen, hé!!) Ciao!

Spoekie in 't mandje? Nééééééééé!

 

 

 

Salonhondjes (1)

Salonhond (2)

 

 

 1. Hoi Kita!
  Dat waren mooie foto’s hé!? Ik heb eens één keertje geprobeerd om in de valies mee naar Oostende te gaan (zie foto 1) Maar het is niet gelukt! Toen het tijd was dat die valies ging vertrekken, werd ik eruit gekieperd! Pech dus!

  Ik voel me al veel beter maar mijn ene oog doet het nog steeds niet… toch gaat het best met mijn goeie oog alleen, ik loop al veel minder overal tegen!!
  Bedankt voor al die likjes!
  Een likje terug!
  Tot de volgende keer!
  Spoekie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s