Rennen??… Ha, met kampioen Ernie natuurlijk!

Jippie! Wie komt er op de speelwei? Jaja, ik zie het goed: mijn grote vriend Ernie. Groot? Jaja, groot! Bovendien is hij een grote kampioen, hij komt uit Ierland!

De dagen dat hij zin heeft in rennen zijn het leukst. Eerst eens informeren en bespreken of we gaan rennen, natuurlijk. En dan: start! Hij wint altijd!! 😦 De baasjes en vrouwtjes en de andere honden gaan dan echt wel uit de weg staan!
Maar soms ben ik slimmer en neem ik een kleinere bocht en kom ik gelijk met hem aan. Dan kijkt hij een beetje verwonderd. Maar zelfs een kleinere bocht helpt niet altijd… 😦 Hij wint altijd, van iedereen!

Toch is het mijn grote vriend: ik mag zelfs tegen hem opspringen. Deed ik me daar zaterdagmorgen een stommiteit! Help!!! Het zit zo: Ernie heeft een zwarte jas aan! Dus ik spring tegen hem op. Ineens het vrouwtje heel boos!

Kita, niet tegen mensen opspringen! Stop!

Ik snap er eerst niks van. Ernie is toch geen mens? Ernie is een hond! Oohooh, aaaiaaai, ik sprong tegen het vrouwtje van Ernie! Die staat er vlak naast… Oh, en nu staan er slijkpoten op haar zwarte jas! Ooh, aaiaaai. Oeieioe! Daarom is het vrouwtje zo boos. Sapristie! Oef, gelukkig plikplokte het blinkend doosje niet, oef! Geen bewijs…
Dan toch maar rennen! Kom, Ernie?!!

Even afspreken... Rennen?

Ooh... Ernie gaat weer winnen!

Ik mag opspringen tegen Ernie!! 🙂

Toch maar rennen, hé, Ernie?! Go! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s