Zaterdag? Mmmm… Voetbaldag!

Voetbal?? Haha! Dan mag ik mee… Heb ik het goed gehoord? Jaja, het gareeltje voor in de auto verschijnt! Voetbal, yes, ik mag mee!

Nee, natuurlijk ga ik niet voetballen. Wat denk je wel. Af en toe doe ik het vrouwtje een pleziertje en loop ik achter een bal aan in de speelwei, maar daar heb ik niet dikwijls zin in!

Het is moeilijk, maar ik leg het uit! Mijn vrouwtje heeft een Zus. En die Zus heeft drie jongenspuppies. Die jongste mensenpuppy, al echt geen puppy meer want hij is bijna 19 (pfff!), die voetbalt bij de Lierse – waaauuw! Hij is een vedette bij de hele familie en heeft nog veel andere fans. Ikke bijvoorbeeld ben een grote fan! Want als hij speelt, mag ik mee en ik mag met het vrouwtje mee naar de kantine! Daar krijg ik dan van tante Zus en nog een andere mevrouw (een bijna-zus van Zus) veel knuffels. En van ’t vrouwtje krijg ik een kauwbeentje als ik braaf ben. Leuk toch allemaal! En na de match krijg ik handtekeningen van de vedette en mag ik met hem spelen! Voilà!

Nadien ben ik teutaf van al die belevenissen!! Geen nood, ik ….zzzzzzzzzzzzzzzzzz….

  1. De zus van’t vrouwtje vindt dit nu echt wel heeeeeel leuk!!! En ze vindt de foto’s kei-goed!!! Mijn vrouwtje heeft echt wel een schrijftalent! Daar zou ze beter nog wat anders mee doen!! Ja…en … die zus van ’t vrouwtje hé… die ziet mij graag, want ik heb daar heeeeeel veeeel kusjes van gekregen!!! ’t Was een leuke dag!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s