Leuk, leuk!… We wachten blij!

Het vrouwtje vertelde een paar dagen geleden een heel verhaal. Ik heb niet alles begrepen…

Wel: Grobber!
Toen deed ik “iiiiee”. Toen zei het vrouwtje: “Ja, Grobber komt niet meer naar de wei om putten te graven en mollen te vangen, maar binnenkort komt er een ander klein hondje. ’t Vrouwtje van Grobber mag einde maart een nieuw hondje halen, ook een Retriever!”

Dat snap ik ook: putten graven? Mollen vangen? YES!
Weer een pupje op de speelwei? Leuk, yes! Dan moet ik nu alvast flink oefenen in het mollen vangen en putten graven want Grobber kan het niet meer voordoen: dat zal ik nu doen! Heb al 2 mollen gevangen!

’t Vrouwtje heeft het niet graag, dat graven, ze roept altijd dat het niet mag! Zelfs als ze het blinkend doosje mee heeft, mag het niet!
Maar daar stoor ik me niet aan, zeker als ze ver genoeg weg is, graaf ik erop los! Grrrr, wafwaf! We zullen eens wat laten zien tegen dat ’t pupje komt!! Holé! Waf!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s