Voor… en na!

Om zes uur bed uit? En meteen buiten? Park in? Hoe langer hoe gekker! Nog erger!!! Ik? Geen eten??? Grrr, ieieie, grrr…

Kita, stop dat gejank! Liggen!

Zullen we wel eens zien! Die Lennox krijgt eten en ik niet! Jieiiiiiiiii. Grrr… Aaaai, boze blikken, zo komt er zeker niks van eten, zal maar liggen… Oei, gareeltje aan… weer naar buiten! De auto in, ik snap het al! We gaan rijden. Ja zeg, ik kan het ook niet helpen dat ik autoziek word als ik eerst gegeten heb. Amaaai, het gaat een flinke rit worden, vrouwtje komt naast mij zitten… afleiding noemt ze dat. Foert, ik doe een dutje… ligt wel goed, zo tegen ’t vrouwtje… zzzz zzz zzz.

We stappen uit! Hier ben ik nog geweest! Even vertellen en fiks met staart kwispelen. Ja, die meneer ken ik! Even laten zien dat ik hem nog ken en tegen hem opspringen! AAAi, dat was te denken: mag niet… vrouwtje kijft! Die meneer is het baasje van mijn mama Funnygirl! Ik mag mee naar binnen, ’t vrouwtje niet. Die komt straks pas terug!

Pffff… ben er moe van, al dat gepluk en geknip overal! Elk half jaar opnieuw, saperloot. Ha, daar is ze weer! Kent ze me nog, het vrouwtje? Blijkbaar wel, ze roept toch! Gareeltje terug aan… en naar huis. Zonder “mijnen bontjas” is het maar koud! Als Lennox me nu nog maar kent??!!! zzzzz zzzzz zzzz

Voor!

Na!!!

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s