Poseren?… Ben ik goed in!

Wat heeft het vrouwtje nu gaan halen in de dierenwinkel? Dat ziet er niet echt uit als hondenkoekjes! Een enveloppe en nog niet eens van karton, daar zal ik dus niet mogen mee spelen. Aha, er zit wat in…

“Kita staat er goed op, maar dit is niet actueel.”

Actueel? Wie is dat beest? Ken ik niet… Even denken: Lennox, Gitte, Sammy, Truco, Colette, Wiske, Sienna, Django, Goofy, Shasta, Luna… Neen, geen Actueel. Dat is al net zoals vanmorgen in de speelwei: daar waren de baasjes en vrouwtjes aan ’t praten over honden en de Puberteit. Die hond heb ik ook nog niet gezien.
Zo, ik mag ook eens kijken. Ja, ik ben heel fotogeniek, kan je van ’t vrouwtje niet echt zeggen…;-) Ja, poseren kan ik wel, al wilde ik daar niet echt stilzitten! Die mevrouw met het enorme fototoestel maakte hele rare geluiden! De rare-geluiden-mevrouw was daar voor werelddierendag en maakte gratis foto’s. Ah, en dit is dus het resultaat…

poseren op werelddierendag

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s