Help mij, help mij… uit de nood!

Hoe heb ik dit nu weer geflikt? Maar even flemen bij ’t vrouwtje, misschien helpt ze me wel uit de puree, enfin, uit de doos. Niet veel hulp van te verwachten, ze hikt van ’t lachen. Zal het me leren van overal mijn neus in te steken? Hikt ze dat echt? Ik hoor niet zo goed door dat stomme spul. En nu natuurlijk weer nog een foto ook. Sapristie, niet te doen! Help mij, help mij… uit de doos…

echte deugniet, onze airedale

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s