Two meetings… and control afterwards!

Yesterday me and my mum were out in town! We even took the metro! When we got off, I had my first strange meeting!

A huge bottle! Really huge! You could not drink all that beer in one day! Mum said: time to fototoot for this far away friend who came to Antwerp to drink that beer near the cathedral! Impossible to send him a bottle like this, to the other side of the world! 😉 😦

When we went one… I saw where we were heading and I wanted to turn back! 😦
Yep, I was right: we entered at the green clothes’ place! Ggggrrrrr.
On the scale: 24 kg. One kilo more, mum was not too pleased, I should be 23 kg!

And then, oooh no, one lady green clothe came for us! Got in her room. Yes, I know where the treats are! Green clothe was not nice! Mum showed her the little bump on my back. When she approached I moved away and did a little gggrrr, only a little. Green clothe took 2 passes back! I saw it, I was the boss! 🙂
For 1 minute, yes. Came in the very gentle blue clothe assistent. She had a little muzzle with her! I know that, I sometimes am obliged by a controller to wear it in the train. So I gently put my head in it and the friendly blue clothe put it on. 🙂

Okay, mum went in charge together with the blue clothe and the green clothe was handdling the clogged sebaceous gland and she gave me three, yes three!!! syringues! Mum calls that vacation! Go figure!

Vaccination, Kita! lol

Anyway: I stood very still, gave no shrink anymore, just leached mum’s hand and the hand of the friendly blue clothe! She did not understand too well why she was called! She kept saying what a nice girl I am! Yes, if people are not afraid of me and are friendly with me! 😉

When I got home: big control!!! The française was not jealous of my little trip with mum! This time, she was not! 😉

 1. ‘Als ik tijd heb'(?) lees ik altijd met plezier deze blog. Die vertelt zeker zoveel over de schrijver als over de hond. Ik vind het grappig en onderhoud zo een beetje mijn Engels. Schuilt er een lerares achter deze blogjes? …
  Volhouden, ze bezorgt alvast mij steeds weer een glimlach.
  (Ik heb ook een hond en vind in je blogs veel van hem terug … misschien ontmoeten Kita en Kasper elkaar ooit eens op de wei!)

  • Dag Lezer! Tuurlijk dat de hond ook veel over zijn baasje loslaat… 🙂 Maar of het Engels zo formidabel is, weet ik niet… En ja, er schuilt een lerares achter deze blogjes… Meer dan 27 jaar stond ik voor de klas in het middelbaar. Toen was het tijd om wat anders te gaan doen. Een jaartje studeren en nu ben ik al 9 jaar bibliothecaris in een centrum voor volwassenenonderwijs… Nog enkele maanden en ik ga met pensioen!
   Ja, ik zal volhouden, ik beloofde het aan een stervende collega twee jaar geleden, fan van het eerste uur… omwille van die glimlach!

   PS Naar welke wei gaat Kasper? 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s