Incredible!… What’s incredible?

We come home from the dogpark. mum says: look there! That’s incredible. Where is Incredible? New dog in the neighbourhood? I stop and look around but I see no dog. No mum or dad neither. It’s one of these days,… mum is speaking in puzzles. I don’t like that!

It really is incredible she says again when we are inside. She opens the window and says again: this is incredible! My goodness, can someone tell me who is this mister or misses incredible? Mum gets the blinking thing? Fototoot of Incredible?

Mum, listen, I’m here! What does she do now? She makes pictures of the flowers. She really is mistaken: these flowers are geraniums, not Incredible. ???

Now the black box is singing. She says hello. I listen. Must be the human pup, I hear it. Mum tells it’s incredible that in the middle of january the geraniums start flowering again. Human pup says Incredible too… Crazy human family! I see no Incredible! 😦 I only see geraniums outside… but they have flowers, that’s not normal, it’s not summer now! Unbelievable! 😉

  1. Hoi Patricia, ik heb je reactie gezien op mijn blog, dank je. Het was leuk jullie te leren kennen. Originele manier om een blog te schrijven trouwens. Je zult wel gemerkt hebben dat ook wij behoorlijk hondjes-gek zijn… Ik kan van uit de blog niet rechtstreeks antwoorden of fotos opsturen, dus als je even een bevestigingsmailtje stuurt naar mijn e-mail adres dan stuur ik die foto op van Kita. Mijn adres is pojo1@pandora.be
    Groet
    Pol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s