Mijn opa Lennox is jarig!… 14 jaar! :-)

birthday6[1]

Lennox 14 jaar!

Wat een dag! Mijn opa Lennox is vandaag jarig! Gisteren was hij nog 13 jaar en 364 dagen oud, en vandaag is hij 14 jaar oud! Gelukkige verjaardag, krasse opa Lennox!! Opa Lennox kreeg een grote verjaardagssnoep! maar hij houdt niet van plaatjes maken met het blinkend doosje! Het vrouwtje deed het toch! Nu ja, ik show wel voor een fototoot!

Fotoshoot, Kita!

Voor de verjaardag van opa Lennox moet een airedale-dame natuurlijk netjes en mooi zijn, dus vanmorgen ging ik naar de kapper! Dat is ver rijden, wel helemaal tot bij het baasje van mijn mama Funnygirl. Mijn mama was er niet, maar haar baasje wel! Dus nu ben ik weer helemaal in zomeroutfit! 🙂 Jas uit!

Oh, en op weg naar de zomeroutfit, ergens in Wild of zoiets…

Wilderen, Kita, Wilderen!

… wel in ’t Wild dus, stopte het baasje en mijn vrouwtje ging aardbesjes kopen! Aardbesjes bijna zo groot als tomaten!

Aardbeien, Kita, aardbeien!

Dus rode bessen van de aarde, zo groot als tomaten. Ik zeg het toch! 🙂 En thuis mochten jarige opa en ik zo’n rode niet-tomaat! Opa Lennox was geduldig, maar mijn grote snuit was een beetje ongeduldig – ik niet hoor! –  en mijn snuit staat nu heel groot op het plaatje! Ik kreeg de aardbes toch! 😉
En nu ben ik moe van al dat gedoe! …zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s