Pink-ster-actie!… Sterren in actie!

Gisterenmorgen waren er veel vriendjes in de wei! Zondag met zon! Pink-sterren-dag, of zoiets toch! Sterren-dag! Wel, komaan, Jett, dan zullen we eens laten zien dat we echte sterren zijn, vedetten voor de film! Zie je het niet? Mijn vrouwtje heeft een blinkend doosje en daarmee filmt ze! Dan kan ik aan alle fans laten zien dat wij de sterren zijn van pink-sterren-dag! Ook al weet ik niet wat ‘pink’ is!

Wat zeg je, opa Lennox? Je supportert de hele tijd voor de sterren? We horen het, ja, je blaft er nogal op los! Je loopt zelfs mee! Pas op voor je oude knoken! Kom straks niet zeggen dat ze stijf zijn, hé! 😉 Daar is Ernie ook! 🙂

Wat zegt het vrouwtje? Een hele lange film? Ha, leuk! 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s