Drukke dagen… Busy days!

Net terug thuis! Jaja, we waren weer op vakantie, mijn opa Lennox en ik! Bij de lieve logeermevrouw! Hoera! En het allerleukste? We waren daar met vier! Opa Lennox en ik, Catou (Newfoundlander) en Jack (flatcoated retriever). En of we plezier gemaakt hebben! Zelfs opa Lennox heeft dapper meegespeeld, vooral met Jack. Hij deed zelfs mee deugnieterij, wie had nu zoiets gedacht van mijn opa? Jack, opa en ik stonden alle drie met de poten op de kast, te snuffen of er niet toevallig nog katteneten stond… Toen kwam natuurlijk de logeermevrouw kijken en was de snuffelpret uit!

En ik heb weer erg mijn best gedaan… 😉 Mango? Dat vind ik een bal om mee rond te toeren! Aardbeien? Dat is heel lekker… Dus als de logeermevrouw niet kijkt, pik ik er gauw uit de winkeltas! En ik glipte ook de trap op om boven dag te zeggen tegen de katten… snel ontdekt: we maakten lawaai! 😦
Verder hebben we altijd gespeeld en weinig geslapen, zeker de eerste nacht. En Jack? Dat was de beste!!!! 🙂 Hij haalde uit de winkeltas een plastic zak met kauworen! Hij beet die open en toen konden we allemaal kauwen! Yihaaaaa!
En we stapten met vier tegelijk en samen naar de grote speelwei, én de logeermevrouw ook natuurlijk, wat dacht je dan!

En nu mag ik foto’s kijken op het tokkelding van het vrouwtje: die was samen met het baasje in Brussel gisteren, en vandaag in Mechelen. Naar een dingski en een kazerne. Daar mochten geen honden mee naartoe, zelfs geen ladies als ik! Maar ik mag wel al de plikplokplaatjes zien…

Naar een tentoonstelling van Kandinsky en naar de Dossin-kazerne, Kita!

Ja, dat zeg ik toch? Naar een Russisch Dingski en een kazerne! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s