Hey, wat fijn… een nieuwe vriend!!!

Kijk, vrouwtje, kijk! Er is een nieuw hondje in de wei! Kijk eens, die hond kennen we, niet? Hij woont in onze straat, maar nog niet zo lang! Hé, leuk dat jij ook eens naar hier komt! Ik ben Kita, en hoe heet jij? Mushu? Ah, zo! Dag Mushu.

Wat zeg je? Moet je eerst nog oefenen voor je mag spelen? Je bent tien maanden? Ja, natuurlijk, toen moest ik ook nog veel oefenen… Ondertussen ben ik twee jaar enneuh… dat oefenen moet ik ook nog! Ik heb een koppig vrouwtje, zie je, die doet me alles altijd maar opnieuw doen! 😉

Mogen we nu spelen? Komaan dan! 😉 Dolle pret! Wat zegt mijn vrouwtje? Moet ik alweer naar huis? Ja, maar… Tot volgende keer, hé, Mushu, je bent een leuke boy!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s