Geweldige airedale-lady… aan zee!

Waar gaan we naartoe? Naar zee? En mijn huisje mee? Oei, zee?! Dat bewegend water? Opa Lennox, we gaan naar zee! Naar al dat water dat aan komt rollen! Wat zeg je? Leuk? Niet bang van zijn? Ging jij daar in je jonge jaren in zwemmen? Cool!… Euh, ikke toch maar niet, denk ik!

We zijn er! Vrouwtje, je weet toch dat ik een beetje bang ben, hé, van dat water? Maar kijk nu toch eens, zoveel zand! Het water is ver weg! Hoera! Dan kunnen we hollen. Ja, toch, vrouwtje?

Wat zegt ze? Denkt ze dat ik eindelijk oud genoeg en getraind genoeg ben om te mogen los lopen op het strand? Goed geoefend in Frankrijk? Volgens het bord mag het hier… als we maar de goede kant uitgaan!

Kita, zit! En vrij!

Yes! Lopen maar en rennen en hollen. Maar ik kijk flink naar het vrouwtje af en toe, moet haar de weg wijzen, hé, dan loopt ze niet verloren… Als ik heel ver ben, dan roept ze met de fluitjestaal! Snel, snel… sneller dan die wind hier! Die blaast wel in mijn oren. Snel naar mijn vrouwtje! Zie je wel?! Stukje gedroogde kip! 😉

En nu in het water? We oefenen hard, mijn vrouwtje en ik! Ik ben nu niet meer bang van de zee, ik loop er zelfs in en uit! Flink van mij. Nu ja, ik ben nu een echte airedale-lady en die is niet bang van de zee! 😉 Zie je dat, opa lennox: ik zwem ook in de zee!

Flinke  Kita! Flinke meid!

Vergeet de fans niet, hé vrouwtje, veel plikplokken! 😉 De beste plaatjes komen laatst! En de film!! 😉


 1. Kita you are a very pretty Aire girl. We love running by the sea as well and splashing in the waves. We have watched your video loads of times because that is one of Mum’s favourite Neil Diamond songs and not one that is played very often.
  We hope you have a very good weekend.

  Molly, Taffy, Monty and Winnie.

  PS. We live in the UK.

  • Hello you there in the UK! That’s not that far away from Antwerp! You are all four Welsh terriers? I have a Welsh as a friend in the dogpark! Dixie doesn’t come that often, but I’ll ask my mum to make a picture! 🙂 My mum showed your blog! Super! Tell your mum that my mum is glad that people come and look to the pictures and the film! Thanks!Hope to see you often! 😉 kisses from Kita

  • Hey, BabyRocketDog, I’m afraid of horses… so I want chase them… 😉 Playing with the bouys was fun but my mum didn’t like it to much. So i stopped… did not want to go on the leash again or to miss the treats for good behaviour. Treats were great at the seaside!!! So i tried to be a good lady! 😉 Smooches to you yoo! Kita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s