Stok? Speeltje?… Haha, bijt- en eetbaar!

Wat zegt ze? Wat hoor ik? Een stok? Speeltje? Kauwen tot ze er moe van is? Waarover praat het vrouwtje nu toch! Ze heeft iets in een zakje… we gaan naar boven, ze zal moeten tokkelen op het tokkelding! Rap, rap, mee op de trap. Even omkijken… komt ze? Ja, snel.

Snel in de bench, dat vindt ze altijd flink! Ha, daar komt het uit het witte zakje! Wat is dat? Eerst snuffen, nog wat snuffen… moet in mand, vrouwtje wil plaatje plikplokken. Nee, nee, ik wil dat ding pakken!

Raar! Een tak? Een speeltje? Even op bijten en dan naar het vrouwtje kijken… Nog eens bijten… Nee, ze kijft niet zoals bij speeltjes waar ik op bijt. Ze lijkt te denken dat ik er ga op kauwen… eens proberen… keihard! Hier is werk aan… Leuk werk! 😉

Wat zegt het vrouwtje? Sterk spul? Jaja, anderhalf uur om zo’n klein stukje er af te bijten! Leuk verjaardagscadeautje, zegt ze! Dat is weer geen hondentaal! Ik zal het toch niet moeten teruggeven? Ik bijt gewoon door! Haja! 😉

Ja, plikplok maar, dan kunnen alle vriendjes jaloers zijn op mijn stok waar ik mag van eten! Dat is in de speelwei wel anders! Mijn vrouwtje weet dus dat ik graag op stokken bijt, ze wordt nog terriër-slim ook! 😉 Nu nog hondentaal…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s