Drukke dag… smart, smarter, smartest…

Er gebeurt weer veel! Het vrouwtje is veel in de keuken. Oh nee, ik protesteer niet! Ik help! Vooral met hapjes eten! 🙂 Jaja, oranje stokken, groene stokken, witte bloemetjes, rode bolletjes…
Nog veel andere dingen ook, maar die gaan dan weer in de a-i met de hoed.

Straks komen de mensenpuppy van het vrouwtje en het baasje van Shasta en Goofy. Die komen niet mee… Alle baasjes vieren Nieuwjaar. Dat is zoiets als Kluifmis, maar zonder kluif.

Eerst ga ik nog naar het park met het vrouwtje, alvast uitwaaien om later braaf te zijn, zegt ze… Ze denkt nog steeds dat het helpt… ze denkt maar, hahaha! 🙂 We gaan naar de eendjes, dat is wel leuk! Heel leuk! Kan ik uren naar kijken… maar zoveel tijd hebben we niet: we moeten stappen!

Ze zijn er. Opa Lennox en ik zijn best heel braaf, al zeg ik het zelf. Na het dessert is het Nieuwjaars-pakjes uitpakken… Niks pak voor opa Lennox en niks pak voor mij! Ha, maar ik mag wel op de schoot van ’t baasje van Shasta. Het vrouwtje plikplokt, maar ik beweeg de hele tijd! 😉 Zal mooi zijn op de plaatjes! 😉

En dan komt er nog een extra pakje voor mijn vrouwtje, van de mensenpuppy! Ohoh! De mensenpuppy zegt dat mijn vrouwtje nu heel smart zal worden. Oei, wat is dat, vrouwtje? Toch niks erg? Blijkbaar niet! Kijk, een zwart plankje in een mooi zwart truitje! Een zwart plankje dat ook plikplokt… oei, was het blinkend doosje niet braaf? Soms heeft dat zwarte plankje kleurtjes?? Het zwarte plankje maakt muziek en het vrouwtje praat erin! En ze tokkelt erop zonder dat het tokkelt? Wat is dat? Is dat smart? 🙂

Werk aan de winkel, Kita! We zijn nog niet helemaal smart… 😉

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s