Opa Lennox naar… de fitness!!

Lennox zegt dat de Baas  veel tijd maakt deze dagen want opa Lennox kwam al vier dagen na elkaar naar de speelwei! Hij vindt dat heel leuk, moet hij niet aan de leiband lopen sleffen, zegt hij. Wat is dat nu weer? Sleffen?

Wacht maar tot je oud bent, dan weet je dat ook!

Ja, mijn opa Lennox is al 13,5 jaar oud en speelt niet zo veel meer als wij natuurlijk. Hij wandelt rustig rond en snuffelt overal. En soms doet hij eens een rustig spurtje. Opa Lennox zegt dan dat hij zijn oude knoken moet trainen!

Maar vandaag!!! Niet te geloven! Ik heb nogal staan kijken! De vrouwtjes en de baasjes ook. Ik keek meestal van ver, om uit de weg te blijven! Wat er aan de hand was? Héwel: Lucien was ook in de wei! En die heeft veel bewondering voor mijn opa Lennox. Hij wil er altijd mee spelen en loopt hem veel achterna! Hij vergeet dan zelfs Sammy, ook al zit die in de boom!

En toen? Toen ging mijn opa Lennox spelen met Lucien! Ineens geen sprake meer van oude knoken. En niet zo maar eventjes spelen, hé, een hele poos! Het vrouwtje heeft het gefilmd met het blinkend doosje en zei tegen het vrouwtje van Lucien iets over een langspeelfilm. Veel plikplok zal ze bedoelen, denk ik.

En, Kita? Heb je dat gezien? Ik doe nog niet onder, hé, voor die jonge rekels? Al ging ik een paar keer door die achterste oude knoken van mij. Maar dat heeft niemand gezien! Voorlopig ben ik hier nog de baas! 😉

Jaja, opa Lennox, dat jij de baas bent, weet ik al langer dan vandaag! 😉 Maar wij zijn toch dikke vrienden, hé? 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s