Na 77 keer… nog steeds verrassend!

Nu, vrouwtje, nu? Kijken we nu de plikplokplaatjes van Wijs? Ik mag naast het vrouwtje aan het tokkelding en ik moet stil zitten!
Het vrouwtje wijst alles op de plaatjes van Wijs! Aaai, oei, seffens wordt ze een beetje boos: Parijs! Zie je wel dat ik het weet, als ik oplet! 😉

Oei, een grote witte beer! Pas op, vrouwtje, seffens bijt die! Nog zo’n beer, een blauwe? En die meneer? Gaat die mee zwemmen met de eendjes? Een rat? In de metro?? Dat heb ik hier nog niet gezien! Een duivendouche??

Kijk daar! Een winkel met pakjes papier! Maar zonder de lieve boekenmeneer! Winkel met een knipoognaam? En waar ben je gaan lunchen vrouwtje? Bij officieren? Ha ja, die ken ik …. 😉 Dat is Dixie!! Hahahaha! En wie is die andere? Waren er nog?

Aaai, dat daar is niet allemaal zo vriendelijk! Een kopstoot? En kijk daar nu toch! Daar mag ik niet mee binnen?! Zelfs niet aan de leiband? En op dat gras mag ik ook niet? Is Wijs wel zo wijs, vrouwtje? Wijs is niet erg vriendelijk voor airedales, hé? 😦

Neen, Kita, Parijs (!) lijkt niet zo Kita-vriendelijk! 😉 Toch zou ik je er eens graag mee naartoe nemen! 🙂

Wat zegt ze nu? Iets blijft er fututuut uitzien, zelfs in 2012? Het filmpje?

Futuristisch, Kita! 🙂 🙂

Moeilijk toch wel! Veel plaatjes! Amaai, amaaai… het was ook leuk bij Dixie en Pluche, hoor vrouwtje!… 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s