Joepie… iedereen weer thuis!

Daar is ze, mijn vrouwtje! Daar is ze! Piep, grieieiefwaf! Kijk dan toch, ik ben in de wei! Ik sta aan de poort! Wafwaf! Pieppiep! Niet zo lang praten met de mevrouw in de auto daar! Ik ben hier! Wafwaf!

Yes, ze komt naar de poort! Yesyes! Springen en buitelen en nog springen. Ja, mag niet, weet ik wel! Daar is de logeermevrouw, hé vrouwtje, kom maar mee!
Kijk, mijn vrouwtje is terug van Wijs! Hier is ze!

Parijs, Kita, Parijs!

Aaai, vrouwtje hoort dat ik eerst achter de katten aanging, maar dat ik dat afleerde! En daar is Pluche, hé vrouwtje! Wij zijn dikke vriendjes! En Dixie heeft één keer mijn eten opgegeten omdat ik het niet op at! Heb nadien altijd flink alle brokjes opgegeten!

En nu zijn we weer thuis! We gaan Lennox halen in het hondenhotel met vijf sterren. Ik mag mee! Maar de sterren zijn er niet nu, het is al veel te licht! De sterren heb ik gemist! Lennox komt ook in de auto! En nu rijden we naar huis!

Iedereen weer thuis! Fijn!

Wafwaf! Grrrgr, waf! Maar het was toch ook leuk bij de logeermevrouw, met Pluche en Dixie, hoor, vrouwtje! En mag ik de plikplokplaatjes en de filmpjes van Wijs zien?

PARIJS, Kita! En ja, dat mag! Morgen!

 

Eén reactie

 1. Ik ben vandaag 23 november in de late namiddag bij An geweest.

  Hierbij een kort verslag in telegramstijl:

  Ze stelt het goed en heeft reeds al de details van het plafond bestudeerd.
  Binnen enkele dagen mag ze al proberen wat rechtop te zitten.
  Initieel kreeg ze geen morfine pomp daar ze wat bloeddrukproblemen had, de pijn leek me dragelijk.
  Haar moreel is goed, ze blijft het duidelijk sportief opnemen.
  Bezoek is voor haar een duidelijke afleiding tegen de verveling en het op kamer moeten blijven.
  Planning is midden volgende week naar huis te mogen.
  Aan iedereen de beste groetjes,

  Vanwege de verslaggever ter plaatse 🙂 !
  Fernand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s