Kita ontmoet fans… op de Groenplaats!

Wat een drukke dag vandaag! Vanmorgen naar de hondenwei! Veel vriendjes maar het vrouwtje kan niet plikplokken want het regent! En dan kan het blinkend doosje niet uit de tas, zegt ze. Morgen dan maar…

Dan gaan we met de tram naar de lieve boekenmeneer in de winkel met de pakjes papier! Ja, vrouwtje, de winkel met de boeken, ik weet het wel!

Nadien moet het vrouwtje veel tokkelen. Veel werk, zegt ze. Maar dan! Vanmiddag! Nu komt het leukste deel van de dag, ik zal het eens vertellen.
Het vrouwtje en ik nemen tram 7, we gaan heel ver met tram 7: naar midden in ’t stad, naar de kathedraal en de Groenplaats. Het vrouwtje vertelt dat we wachten op fans. Begint het natuurlijk te regenen. Dat deugt niet, niks terras! Ha, daar zijn de fans! Ze komen van heel ver, van een ander land! Daar kan je niet naartoe met tram 7! Misschien moet je daarvoor met de trein! Dat moet ik eens vragen aan ’t vrouwtje. 😉

Enfin, we gaan samen met de fans naar binnen om een bolleke te drinken. En weet je wat? De fans hebben een cadeautje voor me mee! Ohlalalalala: een speeltje en snoepjes. Ik mag meteen een snoepje proeven. Lekkerrrrrrrrr!Voor het speeltje moet ik wachten tot thuis want hier mag ik niet rondhollen, zegt het vrouwtje!
De fans en het vrouwtje praten veel, af en toe steek ikke er mijn snuit eens tussen. Ze mogen me niet vergeten, hé! Dan plikplokken ze en de plaatjes mogen bij het verhaaltje. Dat is leuk!

En nu zijn we weer thuis en nu zegt het vrouwtje: het speeltje is voor morgen! Hoezo, morgen? Wafwafwaf! Geef dat nu maar aan mij! Wafwafwaf! Ah, ik krijg toch nog een snoepje! Mmmmm. WafwafGrrrWaf

Stil, Kita, koest! Morgen! Dan kan ik je filmen… de batterij is plat nu!

Stout blinkend doosje! 😉 Zal het morgen weer braaf zijn? Krijg ik dan het speeltje?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s