1 put, 1 bal en 4 honden… En toen?

Hiphoi, naar de wei! Dat is het leukste van de dag, meestal toch!

Vandaag vindt Sammy een oude bal, die is blijkbaar van niemand. Lucien, Kato en ik willen daar ook wel mee spelen. Zelfs Spikkel komt af en toe kijken. Maar Sammy geeft de bal niet zo maar. Hij ligt in de put en we mogen er niet bij!

Sammy loopt ook weg met de bal en wij er allemaal achteraan. Weer naar een putje… Sammy en Lucien liggen erin en spelen, Kato en ik proberen de bal te pakken… Weer lopen… hond, hond, hond…

Yes, ik heb ‘em! Een rondje lopen! Niemand volgt? Hoe komt dat nu? Oh, oh! Ze kregen een andere bal van ’t vrouwtje van Sammy… een bal met een staartje… oh, oh… dan speel ik wel alleen met deze bal! Misschien wil mijn vrouwtje er wel eens mee gooien?

Kom, Kita! Hand! Flinke meid!

Zie je wel! Mijn vrouwtje speelt wel met mij! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s