Nieuw vriendje… bruine familie van opa Lennox?

Vandaag vroeg opstaan, en dus vroeg en alleen in de wei en toen? Toen was de boekentas weg! En het vrouwtje ook. Dan is het maar stilletjes. Geen spelletjes en rare uitjes… braaf thuis.

Maar vanavond! Naar de wei! Gitte is er ook, en Truco! We spelen wat! En wie komt daar aan? Rusko! Ik ken Rusko al van vorige week enzo. Maar Gitte en Truco niet. Rusko speelt heel graag en is nogal onstuimig, maar hij is wel lief! Hij lijkt op mijn opa Lennox, maar Rusko is bruin en niet zwart. En Rusko is ook nog geen opa, hij is anderhalf jaar, zoals ik. Ja, hij heeft dan ook nog geen grijze haren zoals opa Lennox! 😉 Jaja, Rusko is een knappe boy.

Hij wil met ons spelen, zeker met Gitte, ook wel met mij. Leuk, hé?

Dat ziet Truco ook, en die wil ook de knapste zijn en met ons spelen. Ja, mijn vriend Truco is ook heel knap, hij heeft speciale ogen. Enfin, de boys hebben een beetje ruzie gemaakt met twee dames bij in de wei… Geen gentleman-manieren! 😉 En waar is dat nu voor nodig! We kunnen toch met ons allen wat spelen? En het vrouwtje heeft er zo naar gekeken dat ze niet geplikplokt heeft! 😦

Ah, ze zegt dat ze toch een beetje gefilmd heeft, maar niet veel… Wat zegt ze? Te veel benen en armen en mensen op de film. Tja, dat mag niet, hé! 🙂 Alleen het baasje van Truco…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s