Kita goes… Japanese!

Kita en Kiyo

Het vrouwtje heeft een nieuw speeltje voor me! Nu ja, het is wel flink groot! 🙂 En het zit in die bloemetjestas die ze mee naar de speelwei neemt… ik mag er alleen daar mee spelen, heeft ze gezegd. Beter dan helemaal niet, daar zijn speeltjes niet voor gemaakt, hé, om niet mee te spelen! 😉Yes, daar is hij, die grote bal! het is een voetbal, een rugbybal vond het vrouwtje niet… Wat fijn! Daar kan je mee lopen, daar kan je aan trekken… Hoera! Hoera!

Wie komt daar aan? Wie is dat kleine heertje dat ook met mijn grote bal wil spelen? Wel een schatje… 😉

Dus jouw naam is Kiyo? Héwel, ik heet Kita! Jij bent een Japanse hond, niet? Een Shiba Inu-meneer? Aangenaam! Ik ben een airedale terriër-dame.
En ja, ik ben een vriendelijke dame en jij mag mee spelen! Lopen maar! 🙂

Wat vertellen de vrouwtjes daar? Het vrouwtje van Kiyo zegt dat Kita Noorden betekent, dat het een Japans woord is! En Heeft Kiyo ook een betekenis? Wat hoor ik? Dappere jongen?
Die Kiyo heeft dan wel een gepaste naam! Een grote bal afpakken van een veel grotere hond… gelukkig ben ik een airedale-dame en een hoffelijke! 😉

Wel Kiyo, kom nog maar dikwijls mee spelen, wij met onze Japanse namen, wij amuseren ons best samen! 🙂

  1. Hahaha!!!!!!!!!!!! Dat is hem hé, maar dan in’t zwart! D’een onze is helemaal licht en wit! Maar, wit of zwart of bruin of groen…..ze ZIJN HEVIG !!!!!! Merci voor de foto’s!
    Komen jullie morgen naar voetbal?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s