Ik?… Op visite bij Bella!

Wat zegt het vrouwtje? Papieren wegbrengen naar de mensenpuppy van ’t vrouwtje? En ik mag mee? Oei, niet spelen met Shasta en Goofy? Het is maar over en weer want de mensenpup heeft geen tijd, ze vertrekken bijna op vakantie. Ah zo! En de mensenpuppy heeft nog snoepjes voor opa Lennox en mij? Wegwezen dus!

Daar zijn we! Maar de baasjes zonder tijd staan nog te praten bij de auto. Ik wil er wel even uit, dat mag van ’t vrouwtje, maar aan de leiband… Kijk, wie zie ik daar? De konijntjes van de mensenpup. Ha, dat zijn dus de ‘Nijntjes’ van Shasta en Goofy!

Mag ik dichterbij, vrouwtje? Dat mag! Hoe kan nu zoiets? Ik loop rustig mee voor de pret weer uit is… Er komt een nijntje naar mij: dat is Bella! Dag Bella, ik ben Kita. We steken onze neusjes tegen elkaar! Ik geef een likje, maar dat wil Bella niet: ze spurt weg! Hoe jammer! 😦

Voilà, en nu vertrekken we weer. Instappen zegt het vrouwtje en gordel aan! Tot volgende keer, Bella! 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s