Weer of geen weer… acrobatentoeren!

Het water komt niet uit de kraan, maar uit de lucht gelopen vanmorgen! Bbbrrrr, help, waar is mijn jas? Zeg, vrouwtje, ik ga niet mee buiten. Ik trek erg hard aan mijn leiband om terug binnen te lopen. Koppig vrouwtje, ze wil persé naar buiten in dit hondenweer: niks aan te doen. Oké, ik volg braaf. Hoekje om en pipi, nog even snuffelen en gauw een worstje droppen. En nu eens flink schudden en ik wil terug.

Kita, deze kant op! Volg! We gaan naar de wei!

Wat zegt ze? Naar de wei? Aha, in de  plassen spelen ;-)? Bon, ben nu toch al nat… 😦
Waarom zeggen de vrouwtjes en de baasjes van mijn vriendjes dat ik nu zo mooi ben? Zeg eens, ik ben altijd mooi! Ik ben een airedale-lady, hé!

Daar heb je het! Iedereen gaat naar huis en wij blijven nog. Tja, geen probleem… ik amuseer me nog wel. Nu heb ik de wei en de boom voor mij alleen. Het vrouwtje heeft het blinkend doosje mee: ze plikplokt en ze filmt, ook al loopt ze onder zo’n dakje dat open en toe gaat. Ik zal eens mijn best doen!

Nu al komen? Zo vlug al? Ggggrrrr, dat zal dan toch met een grote omweg zijn, wat denkt ze nu wel, mijn vrouwtje! Altijd als het leuk wordt, is ’t gedaan! Gggrrr.

Fans, foto’s en een filmpje! Omdat het weekend is, zegt het vrouwtje!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s